Shop Mobile More Submit  Join Login
Happy Holidays by Nassia Happy Holidays by Nassia
Al lang gemaakt, maar nu pas ingescand...
Het is met een zwart en een zilveren stiftje getekend op donkerblauw papier. Het blauw ziet er een beetje vies uit op de scan, maar in het echt was het heel mooi ;)

Bij deze een prachtig 2007 gewenst, vol makkelijke examenvragen, veel tekenplezier en deviations, muziek, en weet-ik-veel-wat-ge-nog-allemaal-wilt-maar-dat-ook.

Wat ik trouwens van u, liefste bezoeker, nog zou willen weten is ofdat kerst/nieuwjaarskaarten dom zijn. Ik was er wat aan het uitdelen, en de helft van de reacties bestond uit "goed, maar ik geef er geen terug" en de andere helft uit "wat is het diepere existentiele nut hiervan eigenlijk?"
Nu moet ik wel eerlijk blijven, in een vlaag van zinsverbijstering was er nog wel hier en daar iemand blij mee. :)

PS: ik sta precies VER achter in de lijst met uw nieuwe deviations. En dat tijdens de examens! Ik zou hier meer moeten komen kijken...
Add a Comment:
 
:iconcastemelijn:
Castemelijn Featured By Owner Jan 7, 2007
Inderdaad Nassia... Ge zou is meer naar mijn nieuw werk moeten komen kijken... :roll: Alsof ik de laatste maanden nog iets gepost heb...

En kerstkaartjes zijn cool :) Ik wou er zelf ook nog eentje maken maar het is er ni van gekomen, fin... Ik heb er een gemaakt maar veel te rap, en 't is totaal ni wa ik wou. Maja, volgend jaar beter...
En geef nu toe, kaartjes van Nassia, die mogen toch geen enkel jaar ontbreken :)

Beste wensen en veel succes met de examens!!
Reply
:iconnassia:
Nassia Featured By Owner Jan 8, 2007  Hobbyist Traditional Artist
Ha, iemand die kerstkaarten een aanvulling vindt op het miezerige menselijke bestaan! Hoera! :w00t:

Misschien kunt ge als goed voornemen, u goed voornemen om terug meer te posten op dA ;)
Maar ik niet, hoor! Mijn goeie voornemen is om meer naar feestjes te gaan, meer plezier te maken en grave dingen te gaan doen. Yeah! :headbang: Daar wil ik me tenminste nog aan houden, zo van die dingen als 'dieten' en 'meer sporten' en 'harder studeren' houdt toch geen mens langer dan 3 dagen vol :)

Ik vond uw kaart anders wel mooi. Toch beter dan die van de Matthias met twee copulerende vliegen op (onder het motto 'veel liefde in 2007 gewenst') ;)

Kaartjes van Nassia hebt ge vorig jaar anders wel moeten ontberen... Geen tijd gehad, bah... Dat van twee jaar geleden was trouwens veel mooier dan dit, maar twee jaar geleden had ik wel meer tijd vond ik (en dan natuurlijk buizen voor discrete wiskunde)
Reply
:iconencephalartos:
Encephalartos Featured By Owner Jan 7, 2007
Ik stuur al een tijdje geen echte kerstkaartjes meer, tenzij in virtuele vorm, liefst dan nog met musikale eekhoorns :-). Aan sommige mensen deel ik er dan weer wel echte uit, maar dat beperkt zich tot een minimum. Hoofdzakelijk omdat die dingen meestal toch verdwijnen na een maand :-).

Er moet dringend eens iemand antropologisch gedragsonderzoek doen naar kerstkaarten :-)

Mooi kaartje. de clichécommentaar 'klein maar fijn' kwam ff in me op :-), maar veel creativiteit qua commentaar heb ik tijdens de examens meestal toch niet :-p
Reply
:iconnassia:
Nassia Featured By Owner Jan 8, 2007  Hobbyist Traditional Artist
Dankuwel! Het is gebleven bij kleintjes omdat er tijdens de blok-voor-de-examens ook niet veel creativiteit overblijft bij mij... 't Is ook een beetje een cliche-tafereeltje, dus misschien vandaar de cliche-commentaar ;)
Ik stuur ook enkel maar echte kaartjes naar een handvol mensen, en de rest krijgt een link naar deviantart :)
Reply
:iconkokone:
Kokone Featured By Owner Jan 7, 2007
Rrrright...
Maar toch mooi getekend :D het staat in een lijstje op mn buro hoor ;-)
Reply
:iconnassia:
Nassia Featured By Owner Jan 8, 2007  Hobbyist Traditional Artist
Dankuwel!
Reply
:iconnfernov2:
NfERnOv2 Featured By Owner Jan 6, 2007  Hobbyist General Artist
Om een antwoord op juh vraag te geven:
Ik vind het ganse commerciële gedoe rond al die feestdagen er een beetje teveel aan. (, hoewel ik wel een Coca Cola kersttruck voor m'n huis wil hebben... :) )
En de reden da achter die feestelijkheden zit kan me ook ni echt veel schelen. Nieuwjaar is voor mij niet veel meer als een getalleke da verandert; waarom zo'n cirque der rond maken?
Kerstmis is dan weer in feite de verjaardag van Jezus. Op zich is Jezus nen toffe mens enzo, maar ne verjaardag is weer zo'n gezever om een onnozel getalleke da verandert.
Asge om één of andere reden ne feestdag wilt, vin'k wel da da om een betere reden mag zijn...

Maar alsge daar allemaal naast kijkt is't wel fijn dat de menschen voor ne keer vriendelijk en sympathiek tegen elkaar wezen (, tenzij het van dien schone schijn is ofzo, bah... ) . In da opzicht is juh kaartje perfect verantwoord. :) 's een mooi kaartje trouwens! Eiluk, 'k zal er eens ne fav. van maken, zie!

Tot zover mijn gefilosofeer rond 4.42 des morgend. (Heiligen kerstboom, al zo laat?!)
, Tim :)
Reply
:iconnassia:
Nassia Featured By Owner Jan 8, 2007  Hobbyist Traditional Artist
4h42? Ge zijt nog erger dan ik... Veel veel veel erger! :D

Ik kan uw redenering volgen, en ge hebt wel gelijk. Ik ben nl. sympathiek en vriendelijk enzo. Van de commercialiteit hou ik ook niet zo, maar het is een geweldig excuus om van die kaartjes te tekenen ;) Dankuwel!

Ook dankuwel voor de favoriet trouwens, ik ben blij dat ge het mooi vindt! Het is wel het simpelste kaartje dat ik ooit getekend heb, maar het moet niet altijd complex zijn natuurlijk
Reply
Add a Comment:
 
×Details

Submitted on
January 6, 2007
Image Size
44.9 KB
Resolution
250×580
Thumb

Stats

Views
150
Favourites
1 (who?)
Comments
8
×